De website van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis wordt volledig beheerd door de afdeling Communicatie & Patiëntenvoorlichting.

Redactie
Communicatie & Patiëntenvoorlichting: Babeth Hoogewoonink, Sanne Graafland

Vormgeving en technische realisatie
Myxt

Toegankelijkheid van de site
Bij de bouw van deze website is zo veel mogelijk mogelijk rekening gehouden met gehandicapte gebruikers. U kunt bijvoorbeeld de tekstgrootte aanpassen in uw browser. De richtlijnen hiervoor zijn opgesteld door de projectgroep Drempels Weg van het Landelijk Bureau Toegankelijkheid. U vindt de richtlijnen op http://www.drempelvrij.nl/

Printen van een pagina
Bij het printen van een pagina wordt enkel de inhoud van de pagina geprint, zonder verdere opmaak. Het eventueel selecteren, kopiëren en plakken van tekst is hierdoor overbodig.

Linken naar www.olvg.nl
Linken naar de website van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis is toegestaan, mits de goede naam en faam van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis daarmee niet wordt aangetast en mits ermee geen instemming door en/of steun van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is.
Linken naar deze website dient bij voorkeur te geschieden naar de homepage. Het gebruik van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis logo is alleen toegestaan na toestemming van het hoofd van de afdeling Marketing & Communicatievan het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis.

Vragen en opmerkingen
Vragen en opmerkingen over deze website kunt u e-mailen naar het webteam.